Meny+

Piper og ildsted

Peiser – åpne og med innsats

Har du ønsket deg en peis ingen andre har, en peis tilpasset rommet og huset den står i? Vi utfører alle former for peiser – her er det bare fantasien som setter grenser. Med to murmestere med en samlet erfaring på over 50 år er du sikret et resultat som du med stolthet viser frem i mange år.

 

Kakkelovner – effektiv måte å spare strøm på

Vi er en av svært få godkjente montører av kakkelovner fra Finlands største produsent Uunisäpat Oy. Dette er ildsteder som holder varmen i mellom 12 og 24 timer etter siste oppfyring.
Disse ildstedene mures hjemme hos deg og leveres i et utall designvarianter. Fliset, granittkledd, pusset eller en kombinasjon av disse.
For mer informasjon om disse ovnene, besøk Polarovn Norge AS sine sider.

 

Ny pipe

Trenger du en ny pipe hjemme? Har feieren gitt deg fyringsforbud?
Siden oppstarten i 1982 har vi drevet med muring av nye piper og rehabilitering av gamle. Våre ansatte innehar høy kompetanse og utfører arbeidet raskt og med høy presisjon. Vi bruker kun godkjente løsninger og anvender de som vil gi det beste resultatet for din pipe. Som en kvalitetssikring trykktester vi alle piper vi setter opp eller rehabiliterer. Dette garanterer deg en tett pipe som vil fungere i lang tid.
Ved trykktesting tettes alle åpninger, og en vifte med måleinstrumenter som måler hvor stor lekkasje pipen har. Det er normerte standarder som avgjør hvor stor denne kan være.