Tjenester

Murer i Bergen

Murmester Jon A. Nygård AS utfører alt innen mur-, puss- og flisearbeid. Vi leverer alle de produkter du tradisjonelt forbinder med en murmester, og ønsker å være ditt valg når du ser etter en murer i Bergen.

Vi har lang erfaring og gode håndverkere. Vi har sentral godkjenning for ansvarsrett, og utfører arbeider i Bergen og nærliggende kommuner. Selv om vi har mange faste kunder, har vi likevel kapasitet til å utføre arbeid for nye oppdragsgivere.

Når det gjelder totalrenovering og oppbygging av bad, har vi solid erfaring og følger alle forskrifter for å sikre at du som kunde får et bad som er helt etter dagens krav.

Helt siden oppstarten har vi drevet med rehabilitering av piper. Vi har god erfaring med de forskjellige rehabiliteringsmulighetene, og vil finne den beste løsningen for din pipe.

Murmester Jon A. Nygård AS samarbeider med bedrifter som leverer godt håndverk innen tømrer-, rør- og elektrikerfaget.

Av utvendig arbeid, utfører vi for eksempel oppsetting av hagemurer, eventuelt i gråstein, forskaling og støping. Vi legger skifer og beleggningsstein i hageganger og inngangspartier. Vi har hatt flere oppdrag med utgraving, samt oppbygging av kjellere i eldre hus.